Dei få, men _tapre_ menn og kvinner

Bildet er tatt ved parkeringsplassen på Kabben.

Her kan du skode på dei få, men tapre menn og kvinner som kjempa seg inn i øydemarka blant tusser, troll og andre romsdalingar. Vi var få i tallet men slik sunn norsk ungdom har ingen sett på maken før.

Dei som var med:

Han dere ser lengst til venstre med den tidsriktige jakka og den litt rammeskeive holdninga heiter Dag Eidem. Det måtte mange og lange telefoner fra turkomiteen før han var sikra som deltakar. Ting som fest, alkohol og ymse andre utskeielser sto høgt på lista over gjeremål, men _vi_ vann tilslutt!

Nede ved beina til Dag sitter Kristine Olsen i en evig blunk med øya. Hu voks opp blant et verhardt folkeslag, så hu burde klare oppgavene som låg framfor henne med glans. Med stor iver, et sprudlende humør og en sjokolade på innerlommas var ho klar, og kasta seg ut i eventyret med skarpt blikk etter mulige mannabein.

Så kjeme då heltinna vår: Britt Sundgot, og jeg sier heltinne med STORE bokstaver. Makan til sta kjerring har jeg aldri møtt. Sjøl om føtene var plastra fra hæl til tå, så gikk ho på og klaga ikkje det døyt over blodet som spruta ut over all mark (overdriver kanskje en smule nå)

Så kommer dama hu kule. Elise Klauset vårt foregangsmenneske opphøya administrator og: jeg vil gjerne ha en finger med i alt menneske. Etter at vi ved juletider tenkte at dette måtte være et strålende prosjekt, så har det komt faxer brev mail telefoner i hytt og gevær fra Elise turkoordinator..(Elise.. vi kan ikkje lovprise deg nok!)

Tilslutt har vi då Terje S. Mork, som alltid var den siste til å få pakka sekken sin, den siste til å komme seg ut av hyttene, men den som på merkelig vis alltid kom først frem til mål. Denne personen er også undertegnede og host for desse websidene.